ESENTEPE KOLEJI / Anadolu Lisesi / Hafta Sonu Etkinlikleri

ESENTEPE ANADOLU LİSESİ HAFTA SONU ETKİNLİKLERİMİZ

Esentepe Anadolu Lisesinde öğrencilerin sosyal gelişim ve becerilerini yönelik cumartesi günleri çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklerde öğrencilerimiz bir yandan farklı yeteneklerini keşfederken diğer yandan keyifli vakit geçirirler. Okulumuzda yapılan meslek söyleşileri ile öğrencilerimiz gelecekte seçecekleri meslekler hakkında o meslek grubundaki ün yapmış konuklardan bilgi alırlar.  Ayrıca sinema, üniversite gezileri, fuar ziyaretleri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Kitlesel başarıyı hedefleyen Esentepe Koleji; nitelikli eğitim anlayışı ile bilim, teknoloji, yabancı dil, kültür-sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanlarında başarılı nesiller yetiştiriyor.

2000 yıllından itibaren eğitim hizmetlerini sürdüren Esentepe Koleji, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülke değerlerine sahip, yaratıcı, üretken, dünya ile kucaklaşabilecek değerlerle bezenmiş bireyler yetiştirmek amacıyla hizmet vermeye devam etmektedir.