ESENTEPE KOLEJI / Haberler / OXFORD BIG READ!!!!

OXFORD BIG READ!!!!

Oxford University Press tarafından “Big Read” adı altında  üçüncü turu düzenlenen plot review(olay örgüsü incelemesi) içerikli  yarışmada okulumuz 8-A sınıfından FATMA İPLİKÇİ büyük bir başarıya imza atmış ve 6-7-8. sınıflar bazında  İç Anadolu Bölgesi birincisi olmuştur. Bölgesel birinciliğe artı olarak öğrencimizin hazırlamış olduğu çalışma 12 Nisan tarihinde kazananların duyurusunun yapılacağı ulusal düzeyde değerlendirmede yer almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi hak etmiş olduğu başarıdan dolayı kutlarız ve devamını dileriz. ESENTEPE seninle gurur duyuyor FATMA İPLİKÇİ. . .  Tebrik ederiz!

dsc_0774.jpg