ESENTEPE KOLEJI / Haberler / ESENTEPE’DE YARDIMSEVERLİK PROJESİ….

ESENTEPE’DE YARDIMSEVERLİK PROJESİ….

“Her Çocuk Bir Kitap”kampanyasına destek veren öğrenci,öğretmen ve velilerimizden almış olduğumuz kitap,kırtasiye ve oyuncakları 02 Ocak 2013 tarihinde ihtiyacı olan Selçuklu ilçesi Dağdere Köyü İlkokulu ile Sızma Kasabası Ortaokuluna bir grup öğrenci ve öğretmenler eşliğinde teslim edilmiştir.Yardım alan okullar bizlere teşekkürlerini ve iyi dileklerini bildirmişlerdir.

SEDEP’in yıllık çalışma programındaki aralık ayı yardımseverlik konusu okulumuzda derslerde de işlenmiş olup bu değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimiz bizzat yardımı yerinde paylaşarak projeyi gerçekleştirdiler.

Bu sosyal dayanışma ve yardımlaşma projesine destek veren öğrenci,öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz…

_dsc1561.jpg

_dsc1562.jpg