ESENTEPE KOLEJI / Haberler / 3 / D’ DEN POLONYA’YA MEKTUP ......

3 / D’ DEN POLONYA’YA MEKTUBUMUZ VAR !!!

ÖĞRENCİLER İLK MEKTUPLARINI BÜYÜK BİR ÖZENLE YAZDILAR, SÜSLEDİLER. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DOSTLUKLARA DÖNÜŞECEĞİNİ UMDUĞUMUZ BU İLETİŞİM ONLARI OLDUKÇA HEYECANLANDIRDI.

MEKTUP ARKADAŞLIĞI SAYESİNDE  ÖĞRENCİLERİMİZ, KENDİLERİ GİBİ İNGİLİZCE’Yİ 2. DİL OLARAK ÖĞRENEN POLONYALI ARKADAŞLARIYLA DİLİ AKTİF BİÇİMDE KULLANACAKLAR. HEM OKUMA HEM DE YAZMA BECERİLERİ GELİŞECEK. BUNUN YANI SIRA, YAZMADAN ÖNCE DÜŞÜNME FIRSATINA SAHİP OLDUKLARI İÇİN HATA YAPMAKTAN ÇEKİNMEYECEK, KENDİLERİNİ BASKI ALTINDA HİSSETMEYECEKLER. ÖĞRENDİKLERİNİ MEKTUP ARKADAŞLARINA AKTARIRKEN PRATİK KAZANACAKLAR.

AYRICA ARKADAŞLARIYLA KÜLTÜRLERİ  VE YAŞAM TARZLARI HAKKINDA FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPACAKLARI İÇİN SOSYAL ANLAMDA DA TECRÜBE EDİNECEKLER.

BU İLETİŞİM ONLARI İNGİLİZCE’Yİ EN DOĞRU VE İYİ ŞEKİLDE KULLANMAYA CESARETLENDİRECEK; BÖYLECE ÖZGÜVEN KAZANACAKLAR.

3 / D SINIFI ARTIK ÖZEL BİR ARKADAŞ GRUBUNA SAHİP. UMARIZ BU FIRSAT, KALICI DOSTLUKLARA DÖNÜŞÜR.

5.20121214111700.jpg

4.20121214111720.jpg