ESENTEPE KOLEJI / Duyurular / 8. 9. 10. ve 11. Sınıf Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı

8. 9. 10. ve 11. Sınıf Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı

BURSLULUK SINAVI DUYURUSU

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

15-16 Şubat tarihlerinde yaptığımız bursluluk sınavımız başarı ile tamamlanmıştır. Sınava
katılan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sınav sonuçları 21 Şubat Cuma günü saat:15.00 belli olacaktır. Sonuçları öğrenmek için sizleri
okulumuza bekliyoruz.

Sınavımızın cevap anahtarları aşağıdaki gibidir.

Kitlesel başarıyı hedefleyen Esentepe Koleji; nitelikli eğitim anlayışı ile bilim, teknoloji, yabancı dil, kültür-sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanlarında başarılı nesiller yetiştiriyor.

2000 yıllından itibaren eğitim hizmetlerini sürdüren Esentepe Koleji, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülke değerlerine sahip, yaratıcı, üretken, dünya ile kucaklaşabilecek değerlerle bezenmiş bireyler yetiştirmek amacıyla hizmet vermeye devam etmektedir.